Dec 04 2013

IMG_3995 IMG_3996

I förra veckan fick jag hem ett pressutskick från märket Formula 10.0.6 med tre olika produkter. Märket är helt nytt för mig så det ska bli väldigt spännande att testa produkterna och se om de kan göra någon skillnad för min hy.

Formula 10.0.6 är en hudvårdsserie med naturliga ingredienser som är särskilt utvecklad för ung hud. Varje produkt är framtagen för att skapa balans och ge huden en klar och hälsosam glöd. Redan 1933 lanserades Formulas första produkt av en kemist och nu många år senare har Formula 10.0.6 en hel hudvårdsserie, från rengöring och återfuktande krämer  till masker och specialvård. Grunden är densamma: Växters naturligt läkande effekt på en fet och oren problemhy.

Jag fick hem So Totally Clean (cleanser) Pores Be Pure (ansiktsmask) samt Seriously Shine Free (mattande ansiktscream). Jag tänkte att jag ska testa dessa produkter under jullovet som snart infaller och sedan ge er en utförlig recension om ni vill. Redan nu står det dock klart att jag är nyfiken på märkets andra produkter när jag läst in mig på dem och då särskilt Deep Down Detox Mask (mask), Best Face Forward (rengöring), One Smooth Operator (scrub) och Rescue Me Acne (on the spot cream). Alla produkter hittar man på Åhlens och Kicks för 99 kr/st. Ansiktsmaskerna går dock att köpa i små testförpackningar.

Har ni testat någon produkt från Formula 10.0.6?