Nov 21 2013

IMG_3880 IMG_3878 IMG_3877

Jag hade lite flyt i ett par tävlingar för några veckor sedan och här kommer bilder på sista vinsten för den här gången. Glossybox anordnade en tävling på sin facebooksida och där vinsten var en box fylld av produkter från The Body Shop. Närmare bestämt produkter från julserien Vanilla Bliss. Jag vann en duschcream, duschscrub, bodybutter, handtvål och handlotion. Lyxigt värre! Produkterna doftar ljuvligt och mer åt cream brulee än traditionell vaniljdoft. Supersmarrigt! Jag har hittills bara hunnit testa handprodukterna men jag har inget att klaga på hittills. Min älskade man är barnsligt förtjust i cream brulee så dessa produkter gillas även av honom och jag ligger nog pyrt till den dagen jag går på bodybuttern haha.

Har ni testat julserierna från TBS?