Nov 02 2013

promdresses

Svart klänning från Little Mistress // Blå klänning från Nelly Trend

För någon vecka sedan fick jag hem en balklänning som jag fyndade på Nellys gigantiska rea. Klänningen var fin men tyvärr helt fel på mig, mycket tack vare för stor byst och för korta ben. Tänk om man kunde omfördela kroppen ibland. Jag gav mig iallafall ut jakt igen och den här gången klickade jag hem två klänningar som ni kan se ovan. Jag tänkte att någon av de borde passa och paketet landade hos mig tidigare i veckan.

Den svarta är jättefin på mig då den framhäver mina kurvor men samtidigt ger den mig en väldigt väldefinierad och slimmad midja. Ja, jag kan ha flörtat lite med min spegelbild när jag provade den. Den blåa är även den riktigt fin och just den här blåa färgen gör sig väldigt bra på mig. Några justeringar vid bysten och banden så blir den perfekt. Jag fick helt plötsligt svårt att välja men min snälla man erbjöd sig att betala den ena så båda får faktiskt stanna. Vilken det till slut blir på examensbalen nästa år återstår att se men hur som så har jag berikat min garderob med två väldigt fina klänningar som kommer att fungera på många festligheter i framtiden.