Nov 14 2013

IMG_3756 IMG_3761

Det efterfrågades tips på bra plånböcker och istället för att sätta ihop ett kollage med alla möjliga sorters varianter så väljer jag att visa min personliga favorit bland budgetalternativen. Den här plånboken kommer från MONKI (Miracle Purse) och kommer i en uppsjö av färger, här finns alltså något för varje smak. Det bästa med den här plånboken är dels att den är så pass stor att den rymmer allt man behöver och lite till men även om man fyller den så känns den varken tung eller klumpig. Nu fick ju jag en väldigt fin plånbok från MBMJ i födelsedagspresent förra året så den här används inte dagligen men jag använder den alltid när jag ska resa. Pengar, kort, mobil och pass går ner utan besvär. Toppen eftersom man oftast vill ha sånt samlat! Men det absolut bästa är faktiskt prislappen, 80 kr kostar den vilket är ruskigt billigt! Så det blir mitt tips till er idag!

Om man nu inte känner att denna föll en på läppen så säljer både Gina Tricot, Lindex, Nelly och H&M plånböcker i varierande storlekar och med varierande prislappar.