Nov 10 2013

nyheter45

Byxor, VILA // Vinröd tröja, TOPSHOP // Blå tröja, SPARKZ // Tofflor, LINDEX // Väska, H&M

Ovan har jag plockat ihop fem av mina personliga favoriter bland veckans nyheter hos diverse märken/webbshoppar. Den här veckan har jag verkligen lyckats hitta fem saker som alla skulle kunna få bo hemma hos mig. Jag älskar snygga mjukisbyxor och dessa från VILA är grymt snygga. För mig är det viktigt att även mina mjukiskläder är fina då jag faktiskt tillbringar rätt mycket tid i mjukisbrallor. Ni ska ju inte tro att jag drar på mig värsta outfiten om jag sitter hemma och pluggar en hel dag. Snygga collagetröjor har jag rätt ont om, äger för det mesta koftor och stickade tröjor och ibland vill man ju ha något mellanting. Något som inte är lika mycket som en stickad tröja men som ändå är lite mer än tunna koftor, hänger ni med? Den blåa från Sparkz (säljes hos Nelly) blev jag blixtförälskad i och klarar jag mina kommande tentor så kanske jag kommer att unna mig den. Tänker att den skulle vara fin i Paris! Till sist så måste jag kolla in väskan från H&M i verkligheten för jag tror nämligen att den är i perfekt storlek för min kamera. En hundring för en rätt stylish kameraväska är helt okej!

Har ni hittat något fint i veckan?