Nov 20 2013

bwcows IMG_3444 copy

Jacka, MANGO // Jeans, H&M // Skor, NELLY

Hittade en opublicerad outfit från ett par veckor sedan. Kanske inte den mest inspirerande eller snyggaste outiften i bloggarkivet men jag tänkte att jag publicerar den ändå. Skorna lyfter ju hela outfiten. Mina små kossor! Annars då? Seg onsdag skulle jag vilja påstå. Har försökt tentaplugga men mina tankar vandrar åt andra håll hela tiden så det är svårt att fokusera. Ett termin har gått i rasande fart och snart är det bara en termin kvar. Ja, paniken över detta växer sig större trots att jag försöker att leva i nuet men det är svårt när man vill ha kontroll över sitt liv. Ett liv som snart kommer att förändras på flera plan. Jag är fullproppad av olika tankar och känslor som äter upp mig. Kanske borde ta tag i träningen igen så får något annat att fokusera på!

Nej, det är säkert skittrist för er att läsa om mina kryptiska funderingar. Å andra sidan måste jag pysa ut lite då och då. Men nu är det slutsnackat för idag. Har ni haft en bra onsdag?