Oct 22 2013

wanties2210

Polo, NLY TREND // Ryggsäck, MBMJ // Minuit, DIOR HOLIDAY 2013 // Wake up make-up 00 Fair, ISADORA

Fyra saker jag önskade fanns hemma hos mig idag. En lössittande stickad polo har jag saknat de senaste dagarna när jag klivit upp ur ottan. Perfekt att bara dra på sig över ett par jeans när man inte orkar tänka vid klockan sju på morgonen. Ja annars också såklart. En ryggsäck skulle också sitta fint. En som rymmer allt man måste ta med sig till skolan, så som data, böcker, matlåda etc. Nagellacket är så fint (se swatch här) och skulle passa bra i min samling, jag föredrar ju mörka nyanser på tassarna och Dior är alltid något extra. Till sist så önskade jag en fullstorlek av Isadoras nya foundation. Det har jag ju sagt förr men nu har jag testat upp mitt prov och jag tror faktiskt att jag är rätt nöjd. En lätt och behaglig budgetfoundation. Tummen upp för det.

Vad önskar du dig idag?