Oct 23 2013

IMG_2591 IMG_2590

I somras fick jag hem ett litet kitt från The Body Shop via ett prenumerationserbjudande på någon tidning, minns inte vilken. Nå väl, kittet innehöll tre produkter från serien Vitamin C. En serie jag inte tidigare har varit bekant med. The Body Shop har överlag blivit en stor favorit i mitt badrumsskåp på bara ett par månader och jag funderar på att köpa på mig mina favoriter som börjar ta slut nu när webbshoppen fyller ett år och därmed firar med 20 % rabatt. Men jag är också nyfiken på ett par nyheter. Kittet från i somras innehöll i allafall:

Microdermabrasion är en ansiktsscrub som innehåller mikropartiklar av mineralen granat. Jag använder den en till två gånger i veckan och den känns fantastisk på huden. Dessutom är den superdryg för du behöver inte mer än en babyärta för hela ansiktet. Jag som har använt den minst en gång i veckan de senaste två månaderna tycker inte ens att flaskan känns en uns lättare. Väl värd sitt pris på 275 kr (75 ml).

Daily Moisturiser SPF 30 är ju precis vad namnet säger en dagcreme. Jag använder den flera gånger i veckan varvat med min andra favorit från Vitamin E-serien. Lämnar huden återfuktad och mjuk, bland annat tack vare sesamolja. Prislappen ligger på 275 kr (50 ml).

Skin boost vill jag likna vid en primer. Den är till för att förbättra hudens lyster och ska ge den en jämnare hudton. Denna godbit har jag bara testat en gång då jag har en massa andra primers att använda upp först. Kan dock berätta att jag inte läste ordentligt på flaskan när jag fick hem den för jag trodde det var en ansiktsspray. Med andra ord så hade jag produkt över både ansikte, kläder och golv när jag testade den första gången haha. Prislappen för denna rackare är 300 kr (30 ml).

Någon som har testat dessa produkter? Vilken produkt från TBS kan du inte vara utan?