Oct 28 2013

river_island_store

Det trillade precis in ett spännande pressmeddelande som jag måste dela med mig av. Budgetkedjan River Island kommer att öppna sin första svenska butik inom kort. Butiken kommer att husera i Gallerian i Stockholm då River Island tror att det är bäst placering för dem med tanke på målgrupp och kundflöde. Med över 60 års erfarenhet inom mode och detaljhandel, är River Island ett av de mest framgångsrika företagen på High Street kläder. River Island har nästan 300 butiker över hela Storbritannien, Irland och internationellt i hela Asien, Mellanöstern och Europa. River Island är känt för sitt prisvärda mode och breda sortiment med bl.a kläder, skor, bikinis och accessoarer. Något exakt öppningsdatum har jag inte fått men det dröjer nog inte allt för länge. Kul att fler utländska kedjor öppnar upp för en svensk marknad!

Var tror ni om Sverigesatsningen?