Oct 02 2013

fleur

Body Souffle || Shower Cream

Fleur de Santé är ett bortglömt märke i min skönhetsbok men vad jag kan minnas så finns det en och en annan prisvärd produkt. Både min mormor och min mamma hade en del produkter från märket när jag var mindre så det är bekant. Med det inte sagt att det är tantprodukter utan snarare så att jag tror det fanns någon form av prenumerationstjänst på produkterna eller postorder likt Yves Rocher förr i tiden. Nåväl, om inte mitt badrumsskåp redan var överfullt så skulle jag överväga ett klick på produkterna ovan för ärligt talat hur härligt låter det inte med en kombination av hallon och yoghurt? Lite sugen på att klicka hem duschcreamen trots allt, om inte annat för att se om Fleur de Santé faktiskt är bra eller om det bara är en förnimmelse från barndomen.

Någon som testat produkter från märket?