Oct 19 2013

IMG_3096

Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer är en höstnyhet från GARNIER som jag fick hem för ett tag sedan. Optical Blur ska ge en optisk effekt så att huden ser ut att vara slätare och fräschare, på bara 5 sekunder. Primern hjälper till att släta ut rynkor, porer, ojämnheter och mattar ner glansiga partier i ansiktet och är dessutom en perfekt bas för din makeup – men kan även användas ensam (efter dagcream!). Finns i butik nu och priset ligger mellan 119 – 139 kr beroende på vart man köper den. Ett tips är alltså att kolla runt lite.

Jag har använt den här flitigt de senaste veckorna och den har snabbt blivit en favorit. Resultatet blir både utslätande och så märker jag av att min make-up håller sig längre. Jag upplever också en silkeslen finish som är otroligt behaglig. En liten liten ärta är vad som behövs för mig när jag använder den men då applicerar jag inget i pannan eftersom jag har lugg. Trots flitigt användande så är det rätt mycket kvar i tuben, otroligt dryg med andra ord. Ett budgetkap!

Betyg: ♥♥♥♥♥ // ♥♥♥♥♥

Någon som har testat den?

*pressutskick