Oct 26 2013

IMG_3562 jb

Jag bestämde mig för flera månader sedan att jag skulle investera i ett par nya skinnstövlar inför vintern. Jag har som ni kanske minns funderat på ett gäng olika modeller och när den här modellen från Johnny Bulls äntligen kom in i storlek 36 igen så tvekade jag inte en längre stund. Prislappen närmade sig tusenlappen trots rabatt men jag ser det som sagt som en investering och tar jag hand om dem väl så har jag ett par schyssta stövlar i flera år framöver. Jag fullkomligt älskar den klumpiga modellen och skiftningen mellan neopren och skinn. Kul med en liten annorlunda modell också. Om ni funderar på ett par Johnny Bulls så ta en mindre storlek än vad ni brukar ha för modellerna är stora i storleken. Jag pendlar vanligtvis mellan 36-37 och har som sagt 36 i dessa. Trots fleecesula så är dem en anings stora vilket blir perfekt i vinter då jag även får plats med en raggsocka. Jag beställde från Ellos.