Oct 04 2013

image essiepinkribbon

Det är hög tid för omlackning av mina naglar och jag tänkte nog ge mig på Essie – Pink About It härnäst. Lacket är till förmån för bröstcancerforskningen och har en härlig barbierosa nyans med finfint skimmer. Jag har dock sett hos diverse bloggar att skimret inte riktigt kommer fram på naglarna och att lacket är svårlackat, vi får väl se vad jag tycker.

Oktober är ju som ni vet den rosa månaden och kan man så tycker jag att det är en självklarhet att man stödjer bröstcancerforskningen på ett eller annat sätt. GHD, Apotektet, Essie, OPI och Garnier är bara ett fåtal märken som har rosa alternativ och där en del av priset går till forskningen. Nu är förvisso mitt lack ett pressutskick men jag har bidragit till forskningen på andra sätt, vilket jag gör varje år. För mig är det viktigt. Jag vill aldrig igen förlora någon till cancer!