Oct 11 2013

IMG_3086Essie har ändrat om sin nagelvård en smula vilket medför att en del produkter stryks ur sortimentet men andra tillkommer. Nu mera är nagelvården indelad i fyra olika kategorier och med färgkodade förpackningar hittar man lätt vilket lack som passar en bäst. Jag har fått hem produkter från tre av de fyra olika kategorierna som vi ska titta närmare på. Saknas gör den blåa kategorin som heter Grow. Till serien Grow hör ett baslack och ett topplack. Precis som namnet antyder så är Grow serien för de som behöver en liten extra push mot längd och mindre sköra naglar.

IMG_3057Strong (Rosa):  Essie’s Millionails Intense Care är en unik och exklusiv blandning av stärkande ingredienser som aminosyror och kevlar, för ”skottsäkra” naglar. Varje flaska innehåller 1 miljon snabbverkande molekyler. Milionails hjälper till att motverka naglar som flagar och bryts, för synligt starkare naglar. Essie’s Super Duper Top Coat är ett särkande överlack som stärker och skyddar nageln samtidigt som det ger fantastisk glans.

IMG_3051

Everyday (Orange): First Base är ett vårdande baslack som appliceras före ditt nagellack för att skydda nageln och ge ett felfritt nagellacksresultat. Den exklusiva formulan ger näring till nageln och gör så att nagellacket sitter ännu bättre. Detta då den skapar en gummiliknande yta som nagellacket fäster sig vid, vilket motverkar att det flagnar och förlänger hållbarheten. Apricot Culticle Oil tillför näring och återfuktar för smidigare och mjukare nagelband. Oljan kan även appliceras på överväxta nagelband för att underlätta vid borttagning.

IMG_3049

Anti-Age (Grå): Base Coat Ridge Filling är ett anti-age-underlack som jämnar ut underlaget så att det blir lättare att applicera nagellacket. Perfekt för naglar som har blivit randiga, naglarna får en yngre look. Fill The Gap Treatment är en vårdande behandling som appliceras på nageln för att släta ut och dölja ojämnheter. Behandlingen innehåller Nutra-keratin och Bambu extrakt som gör att nageln känns starkare, slätare och återfuktad.

Själv har jag ingen erfarenhet av Essie´s nagelvård så det ska bli väldigt roligt att bekanta sig med dessa produkter. Allt finns i butik nu och med en prislapp på 145 kr. Finns det någon produkt för dig bland dessa?

*pressutskick