Oct 17 2013

diorvernis

Som ni säkert fattat vid det här laget så är Dior en stor favorit hos mig när det kommer till nagellack och ovan ser ni julkollektionens nyanser. Julkollektionen går under namnet Golden Winter och består av ett gäng härliga produkter men för min del är endast nagellacken av betydelse. För det första så älskar jag att designen på flaskorna är densamma som förra året då jag haffade Diva och Diorling. Marilyn fanns även förra året så de fyra nya limited edition-nyanserna är Minuit, Winter, Frimas och Royale. Dessa nyanser bjuder bland annat på ren fushia, plommonlila med guldglitter och skimrande roseguld. Dior släpper också en manikyrduo med en guldbas och mikropärlor för att strö över naglarna. Själv är jag sugen på att titta närmare på Minuit, Frimas och Royale. Någon nyans ni gillar lite extra?