Sep 01 2013

wardrobe

Jackor, ONLY & VERO MODA // Klänning, BIKBOK // Tröja, MANGO // Vinröd & Svart kofta, VILA // Slitna & svarta boyfriendjeans, H&M

Idag har jag plockat ner sommarens garderob här hemma och plockat fram hösten/vintern. Sorgligt men sant. Man får dock trösta sig med att man får en riktigt bra inblick i ens garderob när man fixar i ordning. Jag tycker att jag har byggt upp min garderob på ett rätt bra sätt och det finns inte mycket jag saknar, men ett par saker står på min inköpslista för hösten.

En ny svart vinterjacka är välbehövligt och valet står mellan dem ni ser ovan. Den ena är snygg och den andra är varm. Tråkigt att det inte går att kombinera till en schysst prislapp. En ny höstklänning vill jag också ha. En vinröd, en rutig eller en blommig. Jag gillar verkligen den ovan från Bikbok även fast jag gärna vill ha arm. Den kanske fungerar ändå? En ny myströja vill jag också ha och varianten från Mango ser ut att vara just det, mysig. Koftor i längre modell står också på listan. Helst en svart och en vinröd. Fint till både klänning och jeans. Till sist ett par nya boyfriendjeans, antingen i en sliten modell eller i en mörk. Men finns det något jag verkligen klarar mig utan, om jag måste prioritera, så är det jeansen. Vad står på din inköpslista för hösten?