Sep 29 2013

KLÄDER:

IMG_3159

Röd polo, H&M // Blå polo, H&M // Svartvit kofta, H&M // Grå klänning, VILA // Blåjeans, H&M // Svarta jeans, H&M // Blommig klänning, H&M // Rutig klänning, FOREVER 21

Med kylan kommer en annan garderob och ett annat sätt att klä sig, i allafall hos mig. Mjuka och sköna jeans i kombination till lösa t-shirtar och tunna bomberjackor. Klänningar som är både sköna och fina. Stickade tröjor/klänningar som fungerar ihop med ett par sköna leggings och stövlar. Skönt och varmt är nyckelordet för mig vintertid och i år ska jag försöka att inte glömma bort stilen i allt det där sköna och varma som jag annars lätt gör.

JACKOR:

IMG_3170

Kavaj, H&M Trend // Mockajacka, MANGO // Kappa, SHEINSIDE

Jag måste nog tyvärr inse att det är dags att plocka bort mina kavajer som ytterplagg nu då det varit så kallt de senaste dagarna. Ett moment som alltid känns lite vemodigt då jag är väldigt fäst vid mina kavajer och speciellt den svarta här ovan med skinnslag. Ett av mina bästa köp någonsin! Jag tröstar mig dock med att jag har ett par snygga och härliga kappor att använda i stället och så ska jag försöka klämma ut ett par dagar till med min älskade mockajacka.

SKOR:

IMG_3166

Boots, BIKBOK // Stövlar, EUROSKO // Union Jack, CONVERSE

Det bästa med höstgarderoben är alla mina boots i olika modeller och färger. Jag kan verkligen kolla på mina boots och känna sann kärlek, vilket låter knasigt jag vet men de gör halva min basgarderob. Mina fina stövlar används en del också och så måste jag se till att använda mina converse till det yttersta innan det blir allt för kallt.

VÄSKOR:

IMG_3176

Kuvertväska, GLITTER // Preppy Nylon Pearl Satchel, MARC BY  MARC JACOBS

Den senaste tiden har jag använt min vinröda kuvertväska från Glitter en hel del. Den rymmer inte särskilt mycket men har varit perfekt till skolan de dagar jag bara behövt ett litet block och en penna. Så otroligt skönt att inte behöva ha med sig halva lägenheten ibland. En annan godbit som jag luftat en del på sistonde är Big Marc som jag kallar väskan. I och med att jag har ett par modeller i olika storlekar från MBMJ så kallar jag dem Little Marc, Middle Marc och Big Marc. Cheesy jag vet, men det är mina ögonstenar så får det vara.

SENASTE IN I GARDEROBEN:

IMG_3155

Jacka, VERO MODA

Senast in i garderoben är ju faktiskt min blommiga klänning från H&M som ni redan fått se ett antal gånger. Men jag kom på att jag inte visat er min nya vinterjacka så det får bli den i stället. Jackan är från Vero Moda och kostar 1495 kr men jag hade världens flax och fyndade den på en memberskampanj för 449 kr. Sen innan har jag lite tunnare jackor i marinblått och grönt som fungerar även i år men jag ville ha en svart också. Skönt med längre modell och så är den i 80 % dun. Inte den snyggaste jackan i världshistorien men en varm vinter coming up!

PÅ KROPPEN:

IMG_3188

Magic Touch Body Cream, RITUALS // Dry oil, NASHI ARGAN // Duscholja, YVES ROCHER // Yogi Flow Shower Gel, RITUALS

I duschen föredrar jag en duscholja från Yves Rocher eller Rituals underbara duschcream i doften Yogi Flow. Dessa två kan göra den suraste av dagar helt underbar på två minuter. Älskar´t! Efter dusch varvar jag gärna torrolja med en tjockare lotion. Allt beroende på grad av torrhet.

I HÅRET:

IMG_3196

Hårolja, L´ORÈAL ELVITAL // Torrschampo, AMIKA // Glansspray, LERNBERGER & STAFSING // Hårspray, GOLDWELL // Hårspray, BED HEAD TIGI

I mitt barr använder jag för tillfället en hårolja från L´oréal som jag fick hem tidigare i veckan. Jag har blivit frälst! En recension kommer framöver så jag ska inte orda så mycket om den här och nu. När håret känns lite halvflottigt så använder jag torrschampo från Amika, det bästa jag provat. För att tillföra lite extra glans till håret så använder jag ett glansspray från L&S som inte bara är riktigt bra utan även doftar gott. De få gånger jag använder hårspray så är det Goldwell Satin Guard jag vänder mig efter. Ett spray som håller håret på plats utan att kännas kladdigt eller tungt. Hårsprayet från Tigi är min luggspray som jag alltid använder efter dusch. Sprayar vid hårrötterna och sen fönar jag luggen. Perfekt resultat varje gång!

I ANSIKTET:

IMG_3217

Rengöring, GARNIER // Olja, L´ORÉAL // Ansiktsmask, TBS // Dag- & nattcream, TBS // Facial disc, SEPHORA

Min hy i ansiktet har under det senaste året förändrats helt. Från att enbart få utbrott runt ”den tiden i månaden” till att mer eller mindre jämt ha utbrott. Det har varit extremt jobbigt under resan och det finns dagar då jag gråter när jag tittar mig själv i spegeln. Hemskt men sant. Av förklarliga anledningar så testar jag helst inte nya produkter jämt och ständigt utan håller mig till det jag vet fungerar. Det händer att jag testar nya produkter via pressutskick och via Glossybox men jag slutar tvärt om jag märker att det gör min hy värre. Ansiktsmasken och rengöringen här ovan gör att mina utbrott håller sig på en ”rimlig nivå” och de övriga tre produkterna håller min torra hy återfuktad.

MAKE-UP:

IMG_3224

Spray Cleaner, KICKS // CC Cream, LUMENE // Primer, GARNIER // Mascara, MAXFACTOR // Brynmascara, MAYBELLINE // Rouge, TOO FACED // Matt puder, ISADORA // Ögonfransböjare, EMITE

Eftersom min hy är halvtaskig så försöker jag vara noga med att rengöra mina makeup-borstar ett par gånger i månaden. Mina borstar för puder, rouge och foundation ”rengör” jag dock efter varje användning genom att stryka dem mot papper sprayat med spray cleaner. Min sminkväska har fått sig tre nya favoriter på sista tiden. Primern samt ögonbrynsmascaran är två av dem, recension kommer på båda framöver. Den tredje favoriten är CC-creamen från Lumene som jag köpte tidigare i veckan. Jag är kär! Täcker det jag behöver täcka (rödhet, utbrott etc) utan att kännas fet och tung. Min hy känns silkeslen och ser strålande ut. Väl investerade kronor när till och med sambon ser skillnad!

DOFT:

IMG_3200

Pure Seduction, VICTORIAS SECRET // The One, DOLCE & GABBANA // Big Pony Pink, RALPH LAUREN

Finns inte så mycket att orda om. Tre superdoftande parfymer som jag bär i höst/vinter!

PÅ NAGLARNA:

IMG_3235

Taboo, CHANEL // Destin, DIOR // Cute Little Vixen, OPI // After School Boy Blazer, ESSIE

Här ser ni fyra favoriter i min samling. Nog för att jag kommer att testa mig igenom alla nyheter jag fått hem på sista tiden, men det kommer nog ändå vara dessa fyra som jag kommer att bära allra flitigast. För att ta bort nagellack använder jag mig av Depends Dip-in som är supereffektiv och väl värd sina slantar. För att finslipa manikyren efter lackning så använder jag mig av Kicks egna penna som även den är väl värd sina slantar! Två supertips till er!

SENAST IN I BADRUMSSKÅPET:

IMG_3192

Förutom en del pressutskick och CC-creamen från Lumene så har jag även fyllt på mitt badrumsskåp med denna fantastiska duscholja från Yves Rocher. När erbjudandet två för en dyker upp så går det inte att låta bli. Ett måste i min dusch året om!

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, hoppas det inte gör något ♥