Sep 19 2013

IMG_2726

Som ni kanske minns så fick jag ett härligt pressutskick från Nashi Argan för ett tag sedan. En del av var nyfikna på produkterna så jag kommer att recensera dem allt eftersom. Först ut att recensera från märket är min stora favorit, Dry Oil Perfect Body som är en kroppsolja i sprayform och som kommer i en glasflaska. Oljan ska ge näring åt huden samt hålla den mjuk och smidig. Den exklusiva formulan innehåller bland annat arganolja, Abyssinsk olja och antioxidanter.

Jag upplever att oljan återfuktar utan att kännas kladdig då oljan snabbt går in i huden. Efteråt känns min hud återfuktad och silkeslen. Jag använder oljan direkt efter dusch och upplever att min hud håller sig mjuk och återfuktad även efter en och två dagar. Tack och lov har inte min hud blivit sådär jobbigt torr än, så resultatet kan ju ändras ju torrare huden blir. Jag hoppas dock att oljan ska kunna råda bot på min värsta torrhet även i vinter för jag vill verkligen inte sluta använda den. Doften har en ton av varm vanilj som är väldigt behaglig, även för mig som annars inte riktigt klarar av vaniljdoft då det allt som oftast triggar igång min migrän. En flaska på 100 ml kostar 249 kr hos både Lyko och Bangerhead. För min del kommer detta att bli en stående produkt i mitt badrumsskåp, så jäkla bra är den!

♥♥♥♥♥ // ♥♥♥♥♥

5 av 5