Sep 16 2013

mwforlindex

Idag släppte äntligen Lindex produktbilderna för den kommande gästkollektionen i samarbete med Matthew Williamson. I samband med denna kollektion kommer dessutom en speciellt designad t-shirt med ett karaktäristiskt ”show some love” print att säljas, även denna designad av Williamson. T-shirten ramar in essensen av hela kampanjen då hela överskottet från försäljningen går till kampen mot bröstcancer. T-shirten kommer att säljas för 199 kr i alla Lindex butiker samt online från den 7 oktober.

Även kampanjbilderna släpptes idag och det är den välkända modellen Karlie Kloss som är ansiktet utåt för kollektionen hos Lindex. I kampanjen medverkar även Matthew Williamson själv för att ge kollektionen och sin design ett ansikte. Designkollektionen lanseras den 4 oktober i utvalda butiker samt online. 10 % av försäljningspriset går till kampen mot bröstcancer.

Jag hade extremt höga förväntningar på denna kollektion och måste tyvärr säga att jag är lite besviken? Kollektionen är rätt liten och jag hade tänkt mig lite mer accessoarer och mer vardagliga plagg. Kollektionen är väldigt fin men jag hade som sagt förväntat mig något annat tråkigt nog. Priserna är också rätt höga, vilket gör att jag förmodligen inte kommer att kunna köpa något eller en bara en grej. Kuvertväskorna ligger till exempel på 599 kr. Nå väl. Kampanjbilderna är ruskigt snygga och jag gillar det faktum att Matthew själv är med på en del av bilderna. Jag hoppas att min besvikelse lägger sig för det är trots allt en väldigt fin kollektion.

Vad säger ni?

Här hittar ni alla kampanjbilder & här resten av damkollektionen samt barnkollektionen