Sep 02 2013

a060d4ad110b1e91_org

Lindex breddar sitt sortiment och lanserar därför underkläder och nattplagg för män på shop online den 14 oktober 2013. Som en av de ledande modekedjorna i Europa tittar Lindex ständigt på utveckling av kollektionerna till sina kunder.  I linje med detta erbjuder företaget en kollektion där maskulint, klassisk med en modern design, hög kvalitet och prisvärt är ledorden. Dessutom är 95 % av plaggen i kollektionen av hållbara material. Kollektionen består av t-shirt, ribbad tank top, strumpor, både enfärgade och mönstrade, pyjamasbyxor samt fyra modeller kalsonger; boxer briefs, briefs, trunks och vävd boxer .

”LXM ligger helt i linje med vår utveckling och det ska bli riktigt roligt och spännande att få erbjuda detta sortiment till befintliga och även nya kunder”, säger Inger Lundqvist, inköpschef för underkläder på Lindex.

Bilderna på Lindex nya kollektion för män är signerad den välkände fotografen Benjamin Lennox som tidigare gjort jobb för Vogue UK, Interview och Numero och framför kameran står den brittiske modellen Adam Cowie. Lindex LXM finns till försäljning på www.lindex.com som sagt från den 14 oktober. Vad tror ni om detta?