Aug 05 2013

PLAGG:

IMG_1605

Sommarens bästa och mest använda plagg är mina slappa kostymshorts samt oversizelinnen från Mango. Tunna, lösa och lagom längd. Har mer eller mindre bott i dem. Annars har det varit lite klänningar och hemma har jag traskat runt i pyjamasshorts i siden från H&M.

VÄSKA:

vaskor

Prio ett bland väskorna i sommar har varit mina båda från Michael Kors samt en gammal goding från Mango som sväljer hur mycket som helst. Nu när hösten snart är här så kommer mina svarta väskor från Marc By Marc Jacobs att bli prio ett.

SKOR:

IMG_0402

Ballerinaskor är min melodi sommartid. Mina favoriter är ett par enkla svarta från New Yorker som kostar en hundring. De skönaste jag vet och jag kommer definitivt köpa ett nytt par nästa år. Skorna ovan från H&M är så otroligt fina men galet osköna.

ACCESSOARER:

img_0888_5172610fe087c335c115f25e

Jag är rätt sparsam med accessoarer överlag men kanske främst nu på sommaren. Förutom min förlovningsring och ett par enkla svarta pärlor i öronen så är det ringen ovan som får göra mig sällskap då och då. Ett av årets bästa köp helt klart.

VILL HA:

michael-kors-sapphire-small-sloan-quilted-shoulder-bag-product-1-11882558-017783741_large_flex

Ni har ju redan sett den, men en sådan skönhet kan man inte få för mycket av. Ah jag dör lite inombords, magisk!

ÖNSKE-OUTFIT:

todayiwouldAlla dagar året om. Klockren!

NAGELLACK:

img_0883_kopia_516e43fe9606ee44d3344c4b

Mina naglar har fått vila rätt så mycket från lack i sommar men dem få gånger som jag faktiskt har målat dem så är det Dior – Spring Ball som jag sträckt mig efter. Så galet fin färg och hållbarhet!

HÅRPRODUKTER:

IMG_1548

Schampo, balsam, inpackning och hårolja är en rutin. Ibland blir det även glansspray, hårspray och torrschampo. Något jag dock borde bli bättre på är att använda värmeskydd (vilket jag tydligen äger 3 flaskor av).

MAKE-UP:

img_0922_51744fc69606ee25f9998362

Det bästa med en ledig sommar är ju att hyn får vila från rätt så mycket sminkprodukter. Men när jag väl sminkar mig (hänt max tio gånger de senaste två månaderna) så använder jag bland annat en del av produkterna ni ser ovan. En del är utbytt och en del saker behövs inte nu på sommaren.

SHOPPING:

ded752c6fc3b11e29e7f22000aa821b6_7

Det har blivit lite shopping i sommar, fast jag kanske borde ha låtit bli. Det har varit en del spridning på grejerna men mycket har faktiskt varit träningskläder eller höst/basplagg. Senast in är bland annat kavajen ovan från H&M. Tycker att den satt så bra och skrek verkligen mitt namn, så den fick följa med hem. Nu känner jag dock att det kan va för ett tag. Tänker nog unna mig ett nagellack i Barcelona men annars har jag inget jag verkligen behöver inför hösten.

Tycker ni att det är roligt med listor som denna? Liknande hittar ni under kategorin listor/utmaning.