Aug 03 2013

spendsave6

SPEND: Jeans, J BRAND // Tröja, FTC // Väska, BALENCIAGA // Boots, ACNE (AW12) || SAVE: Jeans, MANGO // Tröja, GINA TRICOT // Väska, ÅHLENS // Boots, DIN SKO

Det var allt för länge sedan som jag bjöd på ett riktigt spend or save kollage, så nu var det hög tid. När jag surfade runt häromdagen hittade jag silverbootsen på Din Sko och någonstans i bakgrunden ringde det en klocka, visst hade jag sett ett par dyrare någonstans? Så jag letade, tills jag insåg att skorna i mitt minne var ett par specialgjorda Acne Pistols från AW12. Himla tjusiga! Nåväl om jag fick bestämma så skulle jag plocka det bästa ur båda prisalternativen. Det vill säga jeansen, skorna och väskan från den dyra sidan och tröjan från den billigare. Perfekt kombo i mina ögon.

Vad hade du valt, spend or save?