Aug 22 2013

IMG_2596 IMG_2618 IMG_2600

Det blev som sagt väldigt lite shopping i Barcelona. Med betoning på lite. På flygplatsen på väg hem försökte jag och mannen spendera upp våra sista euro, vi hade nämligen med oss lite för mycket eller så spenderade vi dem för dåligt, det beror ju på hur man ser det. Nåväl. Efter att ha irrat runt inne på tax-freen ett tag och luktat mig hög på diverse parfymer blev jag snål och valde istället att lägga pengarna på lite hederligt tax-free godis och två lack från OPI.

Det första lacket, Start to Finish, är ett kombinerat bas- och topplack som också samtidigt stärker nageln. Jag behövde ett nytt baslack så varför inte testa på något nytt och något kombinerat, vilket jag alltid är lite skeptisk till. Det andra lacket är från höstens kollektion, San Francisco, och är ett av kollektionens tre lack med liquid sand formula. Det kornblåa lacket torkar ner till en sandig och matt finish. Swatch på detta lack hittar ni här.