Aug 30 2013

IMG_1974 Tidigare i somras fyllde bästa vännen år och hon önskade sig bland annat en bra borste. Sagt och gjort. Jag beställde en no tangle brush från Macadamia Natural Oil till både henne och mig, jag beställde från Beautybay. Webbshoppen är brittisk och anledningen till att jag beställde därifrån var helt enkelt priset. Borstarna ligger på ungefär halva priset mot vad dem kostar i Sverige. Vill man beställa från Sverige så går det lika bra givetvis och då hittar man borsten hos bland annat Eleven.

Ett litet utlåtande då om borsten. Mitt hår är en enda stor tova när jag kliver ur duschen och eftersom jag är extremt håröm så kan jag inte använda borsten direkt efter dusch, den är lite för hård för det. Så efter dusch använder jag en svinborst för att få ut det mesta av tovorna och därefter borstar jag igenom håret med no tangle brush. Jag tycker att den är riktigt behaglig i torrt hår och efter att jag har borstat bort de värsta tovorna så fungerar den rätt bra i även blött hår. Bästa vännen låter meddela att hon är kanonnöjd. Sicken tur! Någon som har testat denna eller någon annan tangle brush?

Jag har ett gäng skönhetsinlägg på lager då jag ligger lite efter med den biten samt att jag har fått hem samt köpt en del roligt på sista tiden. Jag hoppas att ni inte tycker att det är alltför tråkigt med lite mer skönhet på bloggen då det är ett ämne som jag rätt nyligen börjat uppskatta och brinna för. Jag gör mitt bästa med att varva inläggen!