Aug 18 2013

bw

DIN STIL I HÖST? I höst fortsätter jag på samma spår som tidigare, det vill säga mycket bas och enkla outfits. Klassiskt möter chic som möter trendigt. Ungefär så ser jag på mig själv och min stil. Hur skulle ni beskriva den?

native

VEM ÄR DIN STILFÖREBILD I HÖST? I höst spanar jag på Jennifer Grace, Ashley Madekwe och Sofi Fahrman.

VAD INSPIRERAS DU AV? Förutom pinglorna ovan så kollar jag lite extra på kedjornas egna stylingbilder, exempelvis Zara & Mango men också Streetstylebloggar och människor i min närhet.

Fashion & Style1

FAVORITDESIGNERS & MÄRKEN? Mango har på kort tid kommit att bli ett av mina favoritmärken och det är förmodligen där ifrån jag kommer att handla en del av mina höstkläder, deras kollektion är underbar. Lindex ser också ut att kunna bjuda på mycket fint och jag är förväntansfull inför samarbetet med Matthew Williamson. H&M är alltid H&M.

VILKEN TREND TROR DU PÅ TILL HÖSTEN? Materialmix är i mina ögon alltid lika spännande och jag kan själv tänka mig en härlig kombination av stickat och skinn i höst.

farg_50337a33ddf2b3653b0000e7

FÄRGER I GARDEROBEN? Samma som alltid. Svart, grönt, blått, vinrött och grått. Där har vi min färgskala, i ur och skur.

BÄSTA BASPLAGGET? Svarta byxor. Jag tröttnar aldrig på mina svarta byxor och känner mig alltid som snyggast när jag har ett par snortajta på mig.

perfect

EN IDEALOUTFIT I HÖST? Ni har redan sett den, denna ovan från Zara. Så snyggt!

vaskorhost

PÅ AXELN? I höst lägger jag undan mina skinnväskor från Michael Kors och plockar istället fram mina nylonväskor från Marc by Marc Jacobs samt mina gamla favoriter i skinnimitation från Mango och Lindex.

HÖSTENS ACCESSOARER? Min YSL-kopia från Nelly och andra enkla smycken i silver. Någon klocka och mina älskade sjalar.

IMG_2329

PÅ NAGLARNA? När vi går mot mörkare tider går också nagellacken i samma tecken. I höst plockar jag fram mina olika röda nyanser och så mina guldiga och svarta lack från Dior.

PÅ FÖTTERNA? Boots, boots, boots! Givetvis!

IMG_2410

SENASTE INKÖPEN? Ny bas i form av t-shirtar och leggings från H&M i färgerna svart, vinrött, vitt och grönt.

HÖSTENS MOST WANTED? En ny höstig klänning och en lång kofta.