Aug 09 2013

barca

Rouge ”Orgasm”, NARS // Rouge, MARC JACOBS // Nail polish ”Galaxie”, DIOR // Nail polish ”Taboo”, CHANEL // Nail polish ”Blue Velvet Blue”, MARC JACOBS

Nu är det inte långt tid kvar innan vi drar iväg på en weekend till Barcelona. Eftersom vi endast reser med handbagage, och för att intresset inte riktigt finns, så blir det ingen större shoppingupplevelse. Något jag däremot ska spana efter är det ni ser ovan. Jag har länge varit sugen på ett rouge från NARS och nyansen ”Orgasm” är riktigt fin så det ska jag spana efter på exempelvis Sephora. Hittar jag inte det så kanske jag slår till på ett rouge från Marc Jacobs istället. Hans egna beauty line släpptes idag och säljs exklusivt i egna butiker samt hos Sephora. Dessutom är jag på jakt efter något av de tre nagellacken.