Jul 08 2013

WorkoutLog_NoExcuses WorkoutLog_Strong is the new skinny

Svart // Rosa

Den här veckan innebär vila från träningen, vilket kan behövas efter fem intensiva veckor med 4-5 pass i veckan. Den sista tiden hade jag ingen motivation och det var mest jobbigt att ge sig i väg till gymmet. Anledningen till min icke befintliga motivation är bristen på resultat. Jag förväntar mig förändringar i kroppen men tycker inte att jag ser någon skillnad, även om jag nu vet att jag i allafall har tappat 2-3 centimeter i midjan, över rumpa, lår osv samt att jag känner mig mycket starkare. Jag skulle iallafall vilja ha en sorts träningskalender så att jag kan följa upp min träning och se resultat på så sätt istället för att fixera mig vid vad vågen säger eller vad min spegelbild visar. De ovan kommer från Fitnessguru och den rosa skulle jag mer än gärna vilja ha men det får vänta då jag måste hålla i plånboken lite framöver.