Jun 15 2013

IMG_1423

Idag är det lördag och jag får äta precis vad jag vill. Det vill säga att vi har äta-dag. Jag har unnat mig ett par godisbitar idag men i vanliga fall när godistarmen skriker efter mig så slår jag till på en proteinbar. Perfekt för att stilla mitt sug men också som ett mättande mellanmål. Oftast delar jag och min sambo på en. Jag kollade runt på nätet när jag skulle köpa och såg att många var nöjda med barsen från Body Science så jag slog till på ett gäng. Jag beställde från MMsports och ju fler bars man köper desto billigare blir dem. Högst upp på min topplista står kokos/choklad, som smakar som Bounty fast utan kokosflingorna. Ska nog slå till på en sådan nu, trots att det är lördag. Kan också tipsa er om Swebar lakrits om ni som jag älskar just lakrits. Så god!

Har ni några bars att rekommendera?