May 01 2013

IMG_1016

I min glossybox för mars (red carpet box) så fick jag ju små prover med dag- och nattcreme från The Body Shops Vitamin E serie. Proverna var på 15 ml och trots att jag använt de varje dag sen jag fick dem så finns det hur mycket som helst kvar i askarna. Otroligt dryga med andra ord. I boxen fanns också ett erbjudande om att köpa tre ansiktsprodukter till priset av två så jag passade faktiskt på att köpa fullsize av produkterna då jag trivs så bra med dem. Den tredje ansiktsprodukten blev en ansiktsmask som jag hoppas ska göra underverk med min hud. Via Instagram har jag fått önskningar om en recension på masken så det kommer om några veckor när jag har hunnit testa den ett par gånger.

I beställningen slank det också ner en fotcreme med pepparmintsdoft som var på rea. På senaste tiden har jag förstått vikten av att ta hand om fötterna och har blivit lite extra besatt av att smörja in dem i fet fotcreme efter dusch för att sen trava runt i strumpor. Babylena och glada fötter!

Har du någon favoritprodukt från TBS?