May 26 2013

nyheter21

Träningsbyxor, FOREVER 21 // Träningstoppar, FOREVER 21 // Shower Gel, KICKS // Nagellack, OPI // Kjol, BIKBOK

Så var det redan söndag och därmed dags att utse veckans favoriter bland nyheterna i shoppingvärlden. Till att börja med har jag ramlat över Forever 21s nya träningslinje och jag blev blixtförälskad i både dessa byxor och bh-ar med aztecprint. Jag hoppas att plaggen finns kvar när jag får lite mer pengar i plånboken för dessa vill jag verkligen ha i min träningsgarderob. Så fina! Och på tal om actecprint. Kjolen från Bikbok är riktigt fin och finns även i armygrönt också. Tummen upp för lite längd, med vänliga hälsningar tanten som ogillar snippekort!

I skönhetsväg så har OPI den här veckan lanserat en minikollektion under namnet Couture De Minnie. Kollektionen består av fem lack i rosa och röda toner, varav ett är ett glitterlack och ett annat är liquid sand. Vill man inte köpa stort kan man köpa smått och i detta minikit ovan får man de tre vanliga lacken samt liquid sandvarianten. En annan nyhet i veckan är också att Kicks släpper en ny ”doft” i sitt redan befintliga body care-sortiment. Fresh Green har gröna noter av äpple, melon, päron och daggvått sommargräs. Alltså ni hör ju. Som klubbmedlem får man också 25 % rabatt på hela body care-sortimentet just nu (till och med 11/6). Det vill säga att för godbiten ovan, på 300 ml, får man betala ungefär 52 kr. Vill man inte ha den i duschen så fungerar dem lika bra som handtvål. Man kanske skulle sniffa lite i veckan som kommer.