May 01 2013

MarcBMJ

Ni som har hängt med ett tag vet ju min svaghet när det kommer till Marc by Marc Jacobs och då främst accessoarerna. Senast in på min väldigt långa önskelista är produkterna ovan. Så härligt våriga och fina. Älskar verkligen den blåa färgen och inte minst i kombination med vitt. En vit väska står faktiskt på min framtida inköpslista men jag vet ännu inte riktigt vilken storlek eller modell jag eftersträvar där. Det är inte heller säkert att det blir en märkesväska, det vet vi den dagen jag snubblar på den perfekta varianten. Däremot vet jag att det blåa armbandet skulle göra sig perfekt på min arm. Gärna imorgon redan! Som alltid så tycker jag att Shopbop är bäst på att leverera, både rent fysiskt men också i sortimentssynpunkt. Och det är alltså där ni hittar ovanstående.