May 31 2013

glossybox_theresesennerholt_highres_stilleben1

 

”Det är så lätt att bli påverkad av vad som händer omkring oss och det är lätt att tappa fokus i den snabba och krävande värld vi lever i. Med citatet och designen för GLOSSYBOX så ville jag förstärka känslan av att det är viktigt att försöka bibehålla sitt fokus, optimism och framåtanda oavsett vad som händer i livet. Boxen och dess innehåll är en symbol för något av det goda i livet” säger Therese Sennerholt.

Juniboxen är designad av den hyllade art directorn Therese Sennerholt, välkänd för sina tavlor med grafiska print med härliga citat. Thereses citat-tavlor är eftertraktade i inredningsbranschen och nu får alla Glossybox-prenumeranter ett alldeles eget Therese-print att sätta upp hemma eller ha i hyllan! Boxen skickas ut för leverans i juni och ingår alltså i den vanliga prenumerationen. Läs mer om Glossyboxkonceptet här.