May 21 2013

bodyThe Body Shop har precis lanserat fyra av sina ansiktsmasker i små engångsportioner om 6ml. Maskerna bör finnas i butik nu men annars finns dem i webshopen (länkade nedan). Maskerna kostar 25 kr/st och är ju perfekta att ta med sig på resor eller om man bara vill testa sortimentet lite utan att behöva köpa fullsize med en gång. Jag tänker definitivt unna mig att testa alla fyra och vad jag har hört ska exempelvis Vitamin E – masken vara en riktig fuktbomb.

Vitamin E: Den här fuktighetsbevarande masken tillför antioxiderande Vitamin E för en fräschare hy.

Seaweed: En djuprengörande mask med tångextrakt och balanserande leror som motverkar orenheter och absorberar överflödigt fett. Berikad med vårdande och uppfriskande mineraler.

Tea Tree: En härligt svalkande mask som rengör fet och oren hy på djupet. Huden känns ren, svalkad och fräsch.

Vitamin C: Små mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Innehåller extrakt av camu camu (med naturens högsta koncentration av C-vitamin)

Något du kan tänka dig att testa?