May 20 2013

IMG_1307

I förra veckan fick jag hem en order från Mango, första från presentkortet jag vann. Jag beställde en söndagskväll runt midnatt och redan på tisdagen förra veckan hade jag paketet. Grym leveransservice. I paketet låg bland annat denna svartvita scarf med leomönster. Så himla fin! I paketet fanns också två par byxor som ni ska få se, två par shorts och stapelvaror som svarta trikålinnen och leggings.

Jag har rensat ut min garderob på kläder jag inte trivs i och som inte längre passar. Jag försöker nämligen omfamna mina extrakilon (som sätter sig runt rumpa, lår och höfter) och en bra start är ju att ta bort de kläder som gör att jag mår dåligt, vilket många nederdelar gör. Beställde lite fler byxor idag från Mango samt skorna jag bloggat om, tänkte att det vore på sin plats eftersom jag idag fick tillbaka en slutrapport med bra omdöme!