Apr 11 2013
senast_overforda62_51666f3dddf2b36f513769cc
H&M har i vanlig ordning fyllt på sin shop med lite nyheter på respektive avdelning. Jag själv föll för det fina kuddfodralet i lila och blått. Fanns även ett jättefint i grönt och gult. Det förstnämnda är dock mer mina färger när det kommer till accessoarer för hemmet. Dessvärre är inte min man på min sida om dessa färger men jag överväger starkt att klicka hem två just in case. H&M Home hade dessutom släppt jättefina kökshandukar med ugglemönster, 2 för 20:- tycker jag är ett bra pris. Överväger med mig själv. En annan favorit var armbandet. Tyvärr (för min smak) finns det bara i guld annars hade jag inte ens övervägt ett köp. Dessutom vill jag tipsa om att min fina fina tröja som ni ser ovan nu också finns online. Underbar är den!
Har ni hittat något fint?