Apr 03 2013
twistupglossstick_promo_bild_i_text3_515bfe459606ee0a89aacfbf
Isadora har precis lanserat Twist-up Gloss Stick och så här skriver de själva om produkten:

 

”Den cremiga känslan av ett läppstift och glansen från ett gloss möts i Twist-up Gloss Stick. Vårdar läpparna med en stor dos fukt och glans. Den mjuka, cremiga formulan med fuktgivande egenskaper smälter på läpparna så att de känns smidiga och återfuktade. Ger fylliga läppar: Kollagen pre-peptider och hyaluronsyror verkar utfyllande och gör huden fastare. Läpparna ser både fylligare och mjukare ut. Knubbig skruvpenna som inte behöver vässas – skruva upp pennan för mer läppfärg.”

 

Kul nyhet tycker jag som länge velat testa Clinique Chubby Stick men som gärna håller ner prislappen en aning. Det finns förvisso liknande pennor hos vart och varannat sminkmärke numera och även Max Factor kommer att lansera liknande pennor senare i vår men Isadora för mig är bra kvalitet till bra priser, det är inte alla som lyckas med den ekvationen. Pennorna finns i butik just nu alltså och kostar 119 kr.

 

Något du skulle kunna testa?