Apr 02 2013

senast_overforda54_515ac66addf2b379a5549aed

Ashley Madekwe är verkligen en inspirationskälla för mig och med en garderob jag skulle kunna offra en arm för bjuder hon alltid på fina outfitsbilder. Det är nästan alltid enkelt och klassiskt men ändå med en preppy chic touch. Precis det där jag gillar. Nu senast visade hon upp outfiten ni ser ovan och jag kände direkt att ja, sådär vill jag se ut i sommar. I mina ögon behöver det inte vara mer avancerat eller framkrystat än så. Perfekt. Klänningen föll jag som en fura för och blev väldigt glad när jag såg att den är ett budgetfynd från Topshop. Något en vanlig dödlig kan få tag på med andra ord. Tyvärr hittar jag den inte på hemsidan (vet ju inte ens om den är ny). Så om någon ser klänningen ovan please let me know ♥

 

Vad har du för inspirationskällor?