Apr 02 2013
the-carrie-diaries-extended-preview-video-trailer_515b0a179606ee0a8edfca5a
”Nu kommer The Carrie Diaries – en färgstark dramaserie fylld av glassiga New York miljöer, färgstarka klädkreationer och oemoståndliga karaktärer. Vi möter en ung Carrie Bradshaw, världskänd från tv-serien Sex and the City, då hon lämnar det trygga småstadslivet och möter sin första stora kärlek – Manhattan.”
Jag har skrivit om serien förr och inte minst om de böcker serien är baserad på. Detta ska alltså utspela sig innan Sex and The City, när Carrie är yngre och när hon först hamnar i New York. Jag har första boken här hemma men har inte hunnit läsa den (bara haft den ett par år…) men jag funderar på att ge serien en chans. I USA har första säsongen pågått ett tag och inom kort kommer även serien att visas på Kanal 5 här i Sverige. Någon som har sett serien och vet om den är värd att lägga tid på?