Apr 24 2013

MAKE UP:

img_0922_51744fc69606ee25f9998362
Till vardags kör jag mestadels på bas, rouge och mascara. Samt en vit ögonskugga som jag applicerar i ögonvrån samt under ögonbrynsbågen för att highlighta. Det händer att jag även till vardags använder kajal och ögonskuggor, det senare i brunguldiga toner. Jag har precis köpt lite nytt smink som jag hoppas kan bli riktiga favoriter. Det är ju så svårt att hitta rätt.

 

Sminkväska, See By Chloé // Ögonbrynspenna, H&M // Concealer, Maria Åkerberg // Mascara Clump Defy, Max Factor // Primer, Lóreal // BB cream + foundation, Yves Rocher // Ögonskugga Desert Pearl, Eyephoria Isadora // Vit ögonskugga, Satin MUS // Mineral ögonskugga, Trendy E.L.F // Läppbalsam, Vichy // Kajal, Yves Rocher // Matt puder, Isadora // Rouge, Glossybox

 

DOFT:
img_0946_51744fc9e087c335f045f741
Signaturdofter för mig är: The One, Dolce & Gabbana // Big Pony 2, Ralph Lauren // Naomi, Naomi Campbell

 

NAGELLACK:
img_0952_51744fc99606ee2aea20bd7c
Don´t get me started känner jag bara. Ni vet och jag vet att samlingen är stor. Men favoriter som jag dras till nu är: Spring Ball + Rosy Bow, Dior // Go Ginza + Avenue Maintain, Essie // Lights of emerald city, OPI

 

HÅR:
img_0933_51744fc7e087c335d658207c
Mitt hår lever till största del sitt eget liv. Inte minst efter dusch. Hej dreads! Det är både för tjockt och för tråkig mellanlängd på det för att jag ska orka engagera mig i frisyrer. Det blir oftast utsläppt, plattat, slarviga lockar eller en tofs. Jag har sen en tid tillbaka använt schampo och balsam från TRESemmé Keratin Smooth serien som jag rekommenderar varmt. Övriga produkter som jag använder är: Hårspray, Goldwell // Torrschampo, Amika // Glansspray, Lernberger & Stafsing // Hårolja, Goldwell

 

HUVUD, KNÄ & TÅ:
img_0924_51744fc79606ee2644fa9e5a

I duschen njuter jag av Rituals duschskum i doften Yogi Flow. Har ni inte testat Rituals så måste ni verkligen göra det. Fantastiskt märke! Efter dusch varierar jag mig mellan torrolja från Vichy, bodylotion från Loccitane och body butter från TBS. Variationen beror på humör, torrhet och väder. Händerna trivs bäst med handcreme från Loccitane och fötterna med mintdoftande creme från Alessandro. Just nu i allafall, annars är det Loccitane som gäller även där. Till ansiktet använder jag dag- och nattcreme från TBS som man fick i senaste Glossybox.


Jag hoppas att det har varit lite roligt att följa med mig på en rundtur bland mina garderobs- och badrumsfavoriter.