Mar 09 2013
img_0304_513b1cf6ddf2b335b65ba5cesenast_overforda43_513b1d06e087c34c0c8a18b1

I Theodora You // Glints Of Glinda // Lights Of Emerald City
Jag har turen att då och då få hem lite pressutskick från olika pr-firmor men jag tror inget tidigare utskick kan slå det som kom för någon vecka sedan. Tre nagellack från OPI´s kommande kollektion i samarbete med Disneys nya film OZ. Jag har ju tidigare bloggat om hela kollektionen som ni kan se här. Ni som har följt mig ett tag bör ju veta vid det här laget att nagellack är minsann något som får mitt hjärta att slå lite extra hårt. Jag har hittills testat I Theodora you och använde samtidigt ett glitterlack från H&M, bild kan ni se här. En kombination som jag fått många komplimanger för. Glints Of Glinda ser ut att ha den perfekta nude-nyansen och hur vackert är inte Lights Of Emerald City? Den sistnämnda har jag en plan för. Tror nämligen att det kommer funka prima med en annan nyhet i min samling. Lacken finns i butik vecka 13 och kostar som vanligt 150 kr. Vill ni se swatches på hela kollektionen så kolla in detta inlägg hos Purity.