Mar 12 2013
namnlost-2_513ee576e087c304c5d48d23
Tänkte uppdatera er om läget lite. Som ni kanske har märkt är bloggen fortfarande inte ett prio men jag försöker få ut 1-2 inlägg om dagen. Den senaste tiden har varit tuff. Riktigt tuff. Jag har tagit beslut som har varit tuffa att ta men som förhoppningsvis blir till det bättre. Inom kort kommer jag mitt liv att lugna ner sig och då blir det också bättre uppdateringar här. Min inflammation (på balansorganet) har lagt sig och nu känner jag mest av den när jag stressar upp mig själv eller om jag gör för hastiga rörelser.
Jag är en rätt självkritisk person och sätter gärna upp höga krav på mig själv. Jag vill hinna så mycket som möjligt men tiden är inte alltid på min sida. Därför är det också extra jobbigt att ställa om livet och att behöva erkänna för sig själv att man kan inte göra allt. Det känns som om jag förlorar mot mig själv. Jag försöker inte att tänka i dessa banor och jag försöker att inte hysa agg mot mig själv för att jag inte orkar allt. Men det är svårt.
Nu blev det ett långdraget inlägg men det jag egentligen ville säga är att jag mår bättre, livet blir bättre och med det blir också bloggen bättre. Ge det lite tid bara ♥