Mar 14 2013
img_0420_51419a50ddf2b3690684e946
The black box – edition. Först och främst så vill jag säga att jag älskar boxens utseende. Det var också den svarta boxen som var i fokus denna månad och ja, det märks väl en smula på innehållet. MEN februariboxen är betydligt bättre än januaris som var en katastrof. I min svarta box hittade jag:

 

♥ Dry Schampoo – Batiste
♥ Hårolja – Maria Nila
♥ Dream Cream – Lush
♥ Cheek & Lip tint – Model co
♥ Lip Liner – Model co

 

Jag blev glad över torrschampot från Batiste då jag har hört mycket gott om märket. Mitt torrschampo från Amika tog precis slut så det kom lägligt. Håroljan är ju kanske inte den mest upphetsande produkten att få men, hårolja är ändå en produkt som används flitigt så ett litet lager behövs. Dream Cream från Lush var också helt okej att få. Inte jätteförtjust i doften men det känns ändå väldigt roligt att få en produkt från just Lush. Sen kommer vi då till produkterna från Model Co. Jag använder sällan något på läpparna så dessa produkter går inte hem hos mig. Dessutom retar det mig att jag får en produkt som fanns i nyårsboxen. Känns meningslöst att köpa specialboxarna om dessa produkter ändå hamnar i de vanliga efter ett tag. Ni som prenumerar, vad tyckte ni om månadens box?