Mar 26 2013
img_0126_5151e68e9606ee3526fca248
Din stil i en mening? Min stil är både enkel och bekväm men framför allt så är det jag, rakt igenom.
outfits_5151e81a9606ee3576af63dc
Stilförebild? Enkelt och klassiskt med en twist är oftast det som lockar mitt öga. Tre personer som lyckas med just detta är Emma Elwin, Emmanuelle Alt och Ashley Madekwe.
Vad inspireras du av i vår? I vår inspireras jag av donnorna ovan, kedjornas egna stylingbilder (tex Mango) och så ska jag lita mer på min egen magkänsla. Att inspirera sig själv måste vara helt fantastiskt.
img_5972_50337d34e087c3302c000110_50dcd00ae087c35ccb110bc1
Favoritdesigners/favoritmärken? När det kommer till kläder så är H&M mitt mecka. Men jag tycker också att både Mango, Åhlens och Lindex har starka vårkollektioner. Framför allt Mango. När det kommer till accessoarer så håller jag mig till Marc by Marc Jacobs och Michael Kors. Mina skor och smycken består av en bråckig samling av diverse märken. Budget framförallt.
Vad tror du på inför våren? För min egen del så blir det allt som oftast väldigt enkelt. Jag har verkligen snöat in mig på nertonade outfits som får liv genom diverse olika jackor/kavajer. I mångt och mycket det som går att finna i basgarderoben.
senast_overforda12_51051d139606ee5ab19c73fc
Det bästa basplagget i vår? Mina tunna bomberjackor helt klart. Vet inte hur jag överlevt klädkriser innan min garderob fylldes på med dessa underbaringar?
Färger i vår? Allt mellan himmel och jord. Jag har verkligen gått från en helsvart garderob till att inneha en mer mixad färgskala. Jag tycker själv att jag passar väldigt bra i marinblått och vinrött. Sen så har jag börjat våga mig på lite starka rosa nyanser sen mitt hår blev blondare.
375_m_51399182e087c34bf8ae6a66
En idealoutfit i vår? Jag låter bilden ovan tala för sig själv!
Skor eller väskor? Åh men svårt. Ett par riktigt snygga skor är svårslaget men mina väskor kommer att hålla livet ut vilket är lite svårt att argumentera bort. Om vi säger så här. Billiga skor och dyra väskor. Det bästa av två världar haha.
Do’s and dont’s? Jag forsätter att älska det enkla och att följa magkänslan även fast mitt huvud ibland inte tycker att jag är tillräckligt modebloggaraktig. Jag fortsätter också att rata snippekorta shorts och för mycket vita plagg.
img_0657_5151f0aee087c33b307e8379
Ditt senaste köp? Mitt senaste inköp ligger i påsen ovan. Nyfikna?
Fyra saker på vårens önskelista? Oj svår. För en gångs skull så önskar jag mig inte så mycket. Men okej. Ett par nya svarta jeans, en maxiklänning som inte är för lång och som inte är för urringad, den blåa skinnjackan som jag bloggat sönder från Cubus och till sist en YSL arty ring lookie. Helst i svart och silver.
 
Tänkte att det var dags för en ny lista. Förra våren lät det såhär. Hur ser er vårlista ut?