Mar 30 2013
dior_2013_5156e456ddf2b31ff26475a5
Dior har verkligen blivit ett favoritmärke hos mig när det kommer till nagellack. Det är tacksamt att lacka med, täcker bra, håller bra och penseln är kanon. Och med tanke på priset per flaska så är det väl inte mer än rätt. Sen tidigare har jag ju Diva och Diorling från julkollektionen 2012 och senaste tillskottet Rosy Bow från denna vårs kollektion. Jag har nu sett bilder på en ny kollektion för våren och ni ser dem ovan. Vad jag har förstått så ska dessa liknas vid läppglans och kollektionen består av fyra lack, alla med lite skimmer i. Alla fyra färger är magiskt fina och jag skulle gärna ha alla fyra i min samling. Om jag dock måste välja så får det bli Princess och Spring Ball utifrån de swatches jag sett. Jag hoppas verkligen att dessa lack kommer till Sverige och det snart!
Vilken färg skulle du välja?