Mar 28 2013

img_0710_51547fd0ddf2b35c7ad76912

Jag har bestämt mig för att ha påsklov från studierna. Ta igen mig lite, kolla igen serier, läsa en bok som inte innehåller några vetenskapliga teorier och bara njuta av lugnet. Nästa vecka är jag helt ledig från jobb och behöver ”bara” koncentrera mig på en kurs så jag hinner med det jag ska i allafall.
Jag har haft en riktigt skön torsdag. Jag tog med mig mannen min till slottet här i Kalmar (bor fem minuter ifrån) och där tog vi lite outfitsbilder innan vi fortsatte ner till slottsparken för att mata fåglarna (sjukt många och sjukt närgågna). Vi avslutade vår promenad med att gå in till stan och köpa en stor påskpåse i Kalmars bästa godisbutik, Tokiga Ture. Snart kommer vår matleverans från Coop så då blir det middag och kanske ett glas vin.
Ovan får ni en detaljbild från dagen. Helheten kommer i morgon. Jag vet att en del av er har önskat utomhusbilder och jag vill bara ge min syn på saken. Jag önskade att jag kunde ge er sådana bilder, allra helst varje dag. Men för det första så har jag inget stativ till min kamera så att ständigt förlita mig på min sambo, som är en ängel som ställer upp även fast han oftast inte vill, går liksom inte. Vi lever olika liv även om vi lever ihop. Sen kanske det låter komiskt men jag hatar verkligen att dra uppmärksamhet till mig. Så att dra upp en kamera bland en massa människor får mig att typ vilja dö (bästa vännen vet, jag vet inte hur många gånger jag har gett henne fingret när hon drar upp kameran i tid och tid ♥). Idag fick jag en publik bestående av tyska/norska turister. Handlar om självkänsla big time. Så varje dag är inte ett alternativ. Men då och då. Trevlig kväll fina läsare ♥