Feb 20 2013

spendsavef13_51248785e087c30851fa6f86

SPEND: Jacka, EMILIO PUCCI // T-shirt, RAG & BONE // Jeans, CURRENT ELLIOTT // Väska, ALEXANDER WANG // Pumps, ALICE + OLIVIA  ///  SAVE: Jacka, GINA TRICOT // T-shirt, H&M // Jeans, H&M // Väska, BIK BOK // Pumps, NELLY

Tyckte att det var på tiden med ett nytt ”spend or save”- inlägg. Själv önskade jag att det fanns mer tid till att sitta i photoshop och göra mina kollage som många av er gillar. Men jag hoppas att ni vet att ni kan önska kollageinlägg, ge mig ett plagg att utgå ifrån samt lite förutsättningar så fixar jag det. Kanske inte samma dag som ni önskar eller dagen därpå men så snart jag kan. Kika gärna igenom kategorin kollage för inspiration. Tillbaka till dagens kollage. Vad säger ni, spend or save?
 
Tidigare spend or save: 1 // 2 // 3