Feb 04 2013
senast_overforda17_510f6d55e087c32a1f80a6b3
Så var det redan februari och jag tänkte ta en liten tillbakablick på årets startmånad. Januari startade i soffläge som för de flesta antar jag men fortsatte med den sista rushen på B-uppsatsen. Ett VG blev det till slut och vi kunde inte vara nöjdare med vår arbetsinsats. Tack återigen till er som svarade på enkäten.

 

Under januari startade också mina nya kurser och jag var bland annat i Borås på seminarium. Jag har jobbat i vanlig ordning och under januari blev det mer jobb än vanligt vilket ibland var svårt att kombinera med studierna och livet i övrigt. En del fina inköp har det blivit. Bland annat en mängd fina reafynd, nya converse, mockajackan jag länge suktat efter och en del smycken. Nagellack lyckades jag fynda i min egen samling och så har jag ju fått en del fina gåvor också. Som de svarta bootsen. Och den fina mönstrade tröjan. Min älskade man och jag firade fyra år ihop och till sist något jag inte har visat er är att bloggtoppen rankade modebloggar i januari och lilla jag hamnade på en nionde plats. Helt insane!