Feb 09 2013
img_7818_5115fe42e087c31771614ced
Så kom januari månads Glossybox för någon vecka sedan och temat på boxen är Functional Beauty. I min box hittade jag nagelbandscream från Burt´s Bees, tandkräm från SB12, hårspray från Percy & Reed, vattenfast kajalpenna från Elite Models och till sist make up servetter från Oliva by CCS.

 

Rent spontan en rätt tråkig box. Följer man flödet på Glossybox facebooksida så har det framkommit att väldigt många har haft problem med make up servetterna, där människor har fått svida och utslag genom att använda dem. Jag har också läst rätt många klagomål på produkterna från Percy & Reed. Där har klagomålet för många varit att man använt produkten en gång och sen har flaskan läckt ut resten av innehållet. Så där har vi två produkter som jag inte har vågat testa. Tack för det. Nagelbandscreamen och tandkrämen är mina favoriter i den här boxen och jag hoppas att februariboxen (som får en annorlunda design) tillför lite mer. Ni som har Glossybox, vad tyckte ni om månadens box?