Feb 18 2013
b-wanties_51222515e087c3482c01e3a8
1. A Butterfly Moment + Pink Yet Lavendel, OPI  // 2. Nude Magique BB Concealer, L´OREAL // 3. Sweethearts Perfect Blush, TOO FACED // 4. Gloss Spray, LERNBERGER STAFSING // 5. Rosy Bow, DIOR // 6. Corrector Pen, DEPEND // 7. Mini Euro Centrale, OPI  // 8. Perk Up Dry Shampoo, AMIKA
 
Ovan ser ni en del skönhetsprodukter som står på min önskelista nu. En del favoriter som har tagit slut och en del är nya bekantskaper. Till att börja med så skulle jag gärna sätta tänderna i lacken (1) från Mariah Carey för OPI. Tror dessutom att de skulle vara magnifika ihop. Sen skulle jag gärna testa ett par nyanser från OPI senaste kollektion, Euro Centrale (7). Perfekt med dessa små minilack vid såna tillfällen. BB Concealer (2) är något helt nytt för mig men jag har ju sedan tidigare BB cream från L´oreal så varför inte testa concealern också. I vår skulle jag gärna matcha mina naglar (5) med korallrosiga kinder (3). Lacket är fantastiskt vackert efter att ha sett det swatchat och skulle passa så fint till min födelsedagsoutfit i helgen. På tal om lack, varför har jag varit ovetandes om så kallade corrector pens (6)? Mycket smidigare att ta bort överflödigt lack på nagelbanden. Måste införskaffas. Till sist två stående favoriter  (4 + 8) här hemma som snart är slut och därmed behöver fyllas på.
Tänkte ta tillfället i akt och dessutom sprida lite nätkärlek. För några månader sedan föll jag för skönhetsbloggar och några ligger mig varmt om hjärtat. Dessa damer får mig att vilja köpa ungefär allt de visar upp. Besök dem gärna om ni gillar smink och skönhet, eller va fasen besök dem oavsett! Wysteriia / Fröken Rosa / Beleza / Purity