Jan 19 2013

img_7585_50edc5049606ee4ca23aee15 img_7578_50edc4fbddf2b365cc044134

Jag älskar bra prenumerationserbjudanden och senast jag föll för ett var när Damernas Värld erbjöd två ljus från Voluspa i gåva. Det nappade jag givetvis på och förra veckan fick jag hem dem. Det mina vänner känns som den sanna definitionen på vardagslyx och min favorit är ”créme de peche”, doftar underbart. Ska jag vara riktigt ärlig så är jag ju inte en drömkund när det kommer till tidningsprenumerationer. Är det tidningar jag gillar (DV, Elle, Styleby osv) så hoppar jag på en prenumeration när jag får det så billigt som möjligt och när det är en riktigt fin/prisvärd gåva. Sen avslutar jag min prenumeration efter att mina betalda nummer har kommit hem för att börja om den dagen ett nytt saftigt erbjudande kommer. Någon som är likadan? (Snälla säg ja, hahaha) Prenumererar du på någon tidning?